IVORY MUSIC    |    LOS IBEROS    |    LOS CINCO MUSICALES   |    REFLEJOS    |    MARFIL    |    IVORY    |    SLIPS

     |    componentes    |    discografía     |    el directo    |    información general     |    contact@

 

FORMACIÓ i ORIGEN

 

SLIPS és un grup de Barcelona que es forma a principis dels '90 com un divertiment a partir de membres de diverses formacions musicals amb l'objectiu de poder interpretar aquelles cançons que, per diversos motius, mai podien tocar.


El bon so, el "feeling" i la "festa total" que generava cada assaig i algunes actuacions, van fer que el projecte es convertís en prioritari respecte als altres grups dels que formaven part els seus integrants.

 

1992 MCMXCII  Primer álbum

 

Varen ser pioners en utilitzar el rap en català i a l’any 1992, veu la llum el seu primer treball amb el títol del nom d'aquest any, MCMXCII (1992) i amb el que varen omplir el buit que hi havia a l’escena musical respecte a la música negre i el funk, que és la seva passió i principal estil que domina SLIPS..


Amb aquest treball es donen a conèixer i participen al BAM de Barcelona (Barcelona Acció Musical).

 

 

1994 SEXY FLASH FUNK  Segon álbum

 

Poc després veu la llum el seu segon treball: SEXY FLASH FUNK (1994). Aquest disc és molt ben rebut per la crítica i els mitjans, és guardonat amb diversos premis, destacant l'otorgat per la Societat General d'Autors amb RADIO 4 com el "Millor Disc de l'Any en Català" i seleccionat entre els 100 millors discos de la història de la música catalana per la revista Enderrock.


Amb aquest segon treball, Slips aconsegueix el reconeixement esperat i composen la sintonia de la primera "Gimcana" organitzada dins les festes de la Mercè de Barcelona i actuen com a artista principal a l'acte de cloenda d'aquestes festes.

 

Posteriorment participen al Mercat de Música Viva de Vic com a grup revelació, malgrat que l'estil musical que practiquen - funk/rap - els converteixen en una "raresa".

 

Després actuen per segona vegada al BAM.

 

 

2007 CONTRAATACFUNK  Tercer álbum

 

CONTRAATACFUN veu la llum al 2007, un treball amb el que SLIPS segueix omplint el buit existent a Catalunya en quant a black music i funk-rap.

 

 

SLIPS

 

2012 SLIPS PROFUNK FORTE   

 

SLIPS es consoliden amb aquest darrer treball, com un dels millors grups funk, no només catalans, sino també espanyols. Cançons de formidable i pur estil rap-funk, per gaudir escoltant i ballant amb aquest CD o en el seu directe.

 

ROSA VIROLAI és un dels temes inclòs en aquest CD que destaca per la seva originalitat.

 

COMPOSICIÓ DE SINTONIES

 

SLIPS componen les sintonies de dos programes de televisió: Zona V per el Canal 33 i Basquetmania per la 2 de TVE Televisió Espanyola.

 

Composen la sintonia de la Campanya de Seguretat Viària de la Generalitat de Catalunya, i els produeix un videoclip per difondre a les escoles i centres d'ensenyament.

 

El programa d'esports de TV3 "Zona zaping" actualment emet sovint com a ràfega el tema "Zapping" del CD CONTRAATACFUNK

 

 

INFLUÈNCES

 

Sobre les influències, bàsicament, el funk des dels anys 77-78 al 82-85 com:

 

El nostre gran Gurú es GEORGE CLINTON i la seva constel.lació de formacions: Parliament, Funkadelic, P-Funk All Stars.

 

Després hi ha una sèrie de grups com CAMEODAZZ BAND, RICK JAMES, OZONE, BREAKWATER,TEENA MARIE, OHIO PLAYERS, ROY AYERS, BRASS CONSTRUCTION, CHIC (pel seu formidable Bateria), etc, ...

 

En els anys 80 l’impacte del GO-GO de Washington DC amb grups com Trouble Funk, E:U: Litle Benny & The Masters, Chuck Brown & The Soulsearchers, va ser espatarrant, mentre a Minneapolis amb els THE TIME i el mestre de cerimònies PRINCE, tot un plaer. Sense oblidar el Rap dels 80 i 90s i els Reggae de Steel Pulse, Third World, Linton Kwesi Johnson, darrerament els fantàstics Morgan Heritage, o noves bandes de funk de finals dels 90 endavant: Liquid Soul, Stonefunkers, Letuce, Slapback.

 

Tots aquests components grups, sonoritats i estils han estat les influències més directes que hem tingut i que haguin desenvolupat el so SLIPS i que ens han fet serguir creixent.

 

SLIPS noticias

2012 PROFUNK FORTE

2012 PROFUNK FORTE nuevo álbum de SLIP, incluyendo ROSA VIROLAI.                                       PROFUNK FORTE nueva producción de SLIP conteniendo ROSA VIROLAI              Pronto, más información de SLIP en esta web.

 
STOP detener fondo musicalPLAY reproducir fondo musical.

 

 

Tema de fondo musical

ROSA VIROLAI

 

Interpretado por

SLIPS

 

perteneciente a su álbum

PROFUNK FORTE

 

 

 

® SLIPS

VISITAR EN

myspace

 

 

 

   

 

® IVORY MUSIC PRODUCTIONS

 

 

contact@

 

© 2012 IVORY MUSIC PRODUCTIONS  | APARTADO 5095 | 08007 BARCELONA - SPAIN

® LOS CINCO MUSICALES | ® MARFIL | ® IVORY | ® IVORY MUSIC |

info@marfil.ws     |   info@ivorymusic.es

Todos los derechos reservados y protegidos. AVISO LEGAL